-PenTeman-

Hancur LAKNAT..Hancur LAKNAT...Hancur LAKNAT Rejim Zionis !!!


Serangan ISRAEL Laknatullah terhadap rombongan LL4Gaza kapal Mavi Marvara di perairan Gaza

dengan serangan Helikopter yang juga menyebabkan 3 angka kematian(Syahid Fisabilillah) dan 30 angka yang lain cedera merupakan TINDAKAN SiBACUL yang menyerang tanpa memikirkan keselamatan sejagat. Serangan yang dilihat seolah-olah memperBODOHkan kuasa besar seperti Amarika Syarikat yang Memperjuangkan Hak Asasi Manusia Dunia selama ini jelas kelihatan bahawa Zionis umpama kerajaan(yang tidak diiktiraf) yang disokong penuh oleh kuasa besar itu.
Selain itu juga diperingkat MAHASISWA kami menyelar dan mengkritik tindakan “BINATANG” ini lantas mengharapkan seluruh MAHASISWA seluruh MALAYSIA bangkit mengkritik serangan LAKNAT secara individu mahupun kumpulan selain memboikot produk-produk keluaran sekutu Rejim Zionis LAKNAT ini dalam usaha memberikan tekanan secara menyeluruh kepada Rejim LAKNAT ini !!!.
MAHASISWA Malaysia khususnya perlu PEKA dengan serangan ini selain mempertahankan hak misi Menyelamat bukan sahaja dari Malaysia malah seluruh pelusuk Negara.Selain itu juga MAHASISWA Malaysia perlu menggesa dan memberi tekanan kepada kuasa besar seperti Amarika Syarikat untuk mengkritik dan menghalang gangguan daripada Rejim Laknat itu dari terus menyerang rombongan yang lain.
“MAHASISWA MENGKRITIK SERANGAN LAKNAT REJIM ZIONIS YANG DILIHAT PUNYAI AGENDA TERSEMBUNYI DENGAN MENGHALANG PEMBEKALAN BANTUAN TERHADAP PENDUDUK GAZA!!!”
Muhammad SHAhimi aRIFFin (MuShariff)

Presiden,

Persatuan Mahasiswa Fakulti Sains dan Teknologi Alam (PerMaSTA),

Sesi 2010/2011,

Universiti Industri Selangor (UNiSEL).

Comments (0)