-PenTeman-

Assalammualaikum~

Adat pertemuan pasti ada perpisahan..setelah lama aku bersama ngan Tunang Tersayang akhirnya perpisahan pasti akan menjemput antara salah seorang~Semalam adalah hari terakhir untuk aku bertemu ngan Tunang Tersayang~tapi itu mungkin tuk sementara waktu jew la~My Fiannce dh nak praktikal~Pasni dh x ley jumpe2 dh~kalau bley pon mesti dh jarang2~tapi xpe, selagi KEPERCAYAAN x dijual beli pasti perhubungan itu Kekal~itulah falsafah yang slalu aku terap antara kami =)~


Ucapan dari Abang ;


Selamat berpraktikal sayang~


Perform btol2..


Ingat pesan abang slalu ek sayang~


yang sayang tu harapan mama, abah n haris tidak tertinggal abang n family gak~


jaga diri baik2, behave leklok~


kalau ada pape call j abang~


jgn risaukan abg kat cni~


abg akan selalo0o0 ingat kat sayang yg jauh dimata tapi dekat kat hati abg~


abg mintak maap sgt2 kalau spanjang kita kenal, abg mmg ada sakitkan ati syg~


Abang, mak , ayah n family abang suma nak sayang buat yg terbaik n doakan sayang~


Harap Sayang Buat Yg terbaik =)


Abang Sayang Sayang~


Walau apa pun Menduga kita~



Yang Menyangimu;
MUhammad SHAhimi aRIFFin (mushariff)
Universiti Industri Selangor (UNiSEL)

Comments (2)

On October 31, 2010 at 10:26 PM , aMaLina said...

salam...
thanks for de lovely post abg...
sgt2 terharu and wanna make my tears came out...
insyaAllah after finish my 2nd prctical, i'll come and visit u in unisel k..
wish me luck my dear~

 
On November 1, 2010 at 1:38 PM , MUhammad SHAhimi aRIFFfin(mushariff) said...

Salam..
wlcm sayang~
x saba abg tunggu syg tuk lawat abg kat unisel t~
buat yg terbaik ek!!~