-PenTeman-

Assalammualaikum...

Inilah keBOBROkan UMNO

Setelah menjadi perbualan hangat isu komunis yang dibangkitkan oleh Mat Sabu kini hal ini telahpun menjadi perbincangan mahupun perdebatan kecil samada diperingkat mahasiswa ataupun rakyat secara seluruhnya. Tidak kurang juga terdapat banyak kenyataan yang dikeluarkan oleh beberapa individu akademia terkenal negara berhubung isu ini.

Berikutan dengan timbulnya isu ini, kebanyakan rakyat terus tertanya2 bahawa benarkah "Mat Indera" adalah pejuang kemerdekaan sebenar?. tahniah kepada Mat Sabu kerana berjaya membawa kepada pencerahan minda rakyat Malaysia daripada terus-terusan ditipu dan diperBODOHkan oleh orang2 yang menang..

Seperti post-post aku sebelum ini yang defensif kepada perjuangan kiri (PKM) jelas bahawa rakyat telah dicerahkan lagi mindanya dengan kemunculan isu yang diketengahkan oleh Mat Sabu ini. Dilihat bahawa kebanyakan Penjenayah Akademik kini umpama tumbuh selepas hujan. Tidak berani menyatakan tentang kebenaran.

Aku langsung tidak menyesal kerana memperoleh sejarah SPM B3, kerana terdapat terlalu banyak penyelewengan yang dilakukan bg mengarang sebuah buku teks sekolah. Hasilnya Murid didoktrin membenci perjuangan PKM dan parti2 kiri yang lain. Mereka (Orang2 yang menang) silap, kerana murid2 yang sudah menghabiskan pembelajaran mereka pasti akan ke universiti untuk melanjutkan pengajian mereka dan tika mana di universitilah mereka akan peroleh ilmu yang tidak dikongkong dan ditipu lagi =)

AMARAN keras daripada aku, HENTIKAn pemBODOHan rakyat!!!

Wahai Akademia yang dangkal dan berkepentingan, jangan kerana Gelaran dan PANGKAT kau kelabukan matamu dengan tidak menyatakan FAKTA sebenar SEJARAH Malaysia.!!

Siapa pengkhianat dan petualang negara itu kau sedia tahu....UMNO!!!!-Mahasiswa Mendepani ISU-

MUhammad SHAhimi aRIFFin (mushariff)
Ketua Umum.
AKSI Mahasiswa Peduli (AKSI)
Universiti Selangor (unisel)
:: Email (Rasmi) : msa.mushariff@gmail.com
:: Email (Seosial) : dr.num83rs@yahoo.com

Comments (0)