-PenTeman-

Assalamualaikum...

Setelah sekian lama aku tinggalkan blog kesayangan aku ni.. Sebab sibuk dengan penganjuran program Golf office tempat aku bekerja, disamping line internet yang macam haram..kahkahkah.. Semakin hari semakin bertambah berat badan.. Tak macam dulu lagi, kehilangan berat badan yang mencecah ke angka 14 Kg, kini semakin sembuh dengan peningkatan hampir 70% daripada penurunan daripada berat yang asal.

Sebab turun naik berat badan aku tak lain tak bukan kerana Happynya hati dan berbunganya taman dihatiku.. Alhamdulillah sekarang persedian untuk menempuh alam rumah tangga semakin menjadi isu bualan aku disamping bersedia untuk menempuhinya. Insyaallah kalau xda aral melintang secepat mungkin.. Tak berani nak tetap2 kan tarikh, nnt awal sgt plak, nnt lmbt sgt plak..hehehe

Apa pun yang terjadi pada aku dulu biarlah ia berlalu.. Tapi apa yang penting tika ini adalah saat bahagia dimana aku punyai seseorang disisi yang benar-benar faham dan tidak tuli tentang perasaan cinta.. Dia mencintai aku persis seperti mana aku juga mencintainya..

Satu perkara yang ingin ku katakan adalah, telah ku bakar segala kenangan lama, sedangku semai dan ku suburi rasa cinta kita sinuna~

Yang Benar;

mushariff

Comments (1)

On October 11, 2011 at 10:56 PM , Adiba zehan said...

alhamdulillah..congrats eh for ur new life..akhirnye dh jumpe miss right...